Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 100 g de caldo de res
- 250 g de leche
- 2 tomates verdes
- 150 g de agua
- 100 g de cebolla, en trozos y asada
- 9 dientes de ajo, 6 asados y 3 pelados
- 4 chiles pasilla, desvenados
- 1 chile chipotle, seco, desvenado
- 2 chiles guajillo, desvenados
- 1 rama de cilantro
- 30 g de aceite vegetal
- 2 - 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 30 g de crema (35% grasa)
- 50 g de aceite de oliva
- 36 de camarones medianos crudos, sin cáscara, desvenados y conservando la cola
- arroz blanco, para servir
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9597 kJ / 2285 kcal
- Eiwitten
- 174 g
- Koolhydraten
- 148 g
- Vetten
- 113 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 6070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la diabla
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Camarones estilo Hunan
20 Min
Carne en su jugo
35min
Camarones en salsa de pimientos
25 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Camarones saganaki con queso feta
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Camarones cremosos a la diabla
40min
Camarones al ajillo
25 Min