Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 100 g de caldo de res
- 250 g de leche
- 2 tomates verdes
- 150 g de agua
- 100 g de cebolla, en trozos y asada
- 9 dientes de ajo, 6 asados y 3 pelados
- 4 chiles pasilla, desvenados
- 1 chile chipotle, seco, desvenado
- 2 chiles guajillo, desvenados
- 1 rama de cilantro
- 30 g de aceite vegetal
- 2 - 2 ½ cditas de sal, o al gusto
- 30 g de crema (35% grasa)
- 50 g de aceite de oliva
- 36 de camarones medianos crudos, sin cáscara, desvenados y conservando la cola
- arroz blanco, para servir
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9597 kJ / 2285 kcal
- Eiwitten
- 174 g
- Koolhydraten
- 148 g
- Vetten
- 113 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 6070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Pescado con salsa de morrón
45min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Camarones al ajillo
25min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min