![Verduras blanqueadas Verduras blanqueadas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a3d405eb-002c-401f-8bb5-6dc0a038bcd5/Derivates/1618cb16-fe3e-48ac-881b-80666023ed3e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de agua
- 2 cdas de sal fina
- hielos, los necesarios
Ejotes
- 200 g de ejotes, sin puntas
Espárragos
- 200 g de espárragos verdes, sin rabo
Brócoli
- 200 g de brócoli, en floretes
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de nopales
20min
Salsa verde cruda
5 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Ejotes almendrados
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Puré de jitomate básico
35min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min