Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 50 g d'oignon, coupé en deux et émincé (5 mm)
- 200 g de rumsteck, détaillé en lanières (4-5 cm)
- 1 brin de romarin frais
- 120 g de tomates cerise
- 40 g de câprons, égouttés (optioneel)
- 70 g de roquette
- 1 avocat mûr
- 30 g de cerneaux de noix
- 10 g de jus de citron vert
- 10 g de miel
- ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40min
Brochettes de poulet, sauce au kiwi
1h 15 min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30min
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1h 35 min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25 min
Salade caesar à la fourme
50min
Salade de haricots et poulet farci
40min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Laab kai (Salade au poulet)
35 Min
Salade asiatique au poulet
30min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min