Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 50 g d'oignon, coupé en deux et émincé (5 mm)
- 200 g de rumsteck, détaillé en lanières (4-5 cm)
- 1 brin de romarin frais
- 120 g de tomates cerise
- 40 g de câprons, égouttés (optioneel)
- 70 g de roquette
- 1 avocat mûr
- 30 g de cerneaux de noix
- 10 g de jus de citron vert
- 10 g de miel
- ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40 Min
Gyros rapides avec tzatziki
15min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 Min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1h 35min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25min
Salade de penne à l'italienne
35 Min
Salade asiatique au poulet
30 Min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15min