Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz neutral oil, e.g. grapeseed, canola, vegetable
- 2 oz Parmesan cheese, cubed, plus extra shaved, to garnish
- ⅛ tsp black peppercorns
- 2 egg yolks, from pasteurized eggs
- 3 garlic cloves
- 2 anchovies, preserved in olive oil
- 2 ½ oz lemon juice
- ½ oz Dijon mustard
- ⅛ tsp salt
- hearts of romaine lettuce, to serve
- croutons, to serve
- cracked black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Margarita
10 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caesar Salad
30 Min
Tzatziki
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min