Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa borracha messicana
25 Min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Hamburger alla messicana
4 Std. 25 Min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 godz. 20 min
Mojito alle more
2 Std. 45 Min
Zuppa di noodle (Bimby Friend)
35 dk
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Spezzatino di agnello
1h 45min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 Min
Pad thai con pollo
20 Min
Curry di zucca e pollo
1sa
Double cheeseburger
3h 10 min