Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1 Std.
Hamburger di manzo
1 Std.
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Blinis al curry con gamberi
1 Std.
Mousse di ricotta a Varoma
35 Min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 Min
Cheesecake al limone con crunch di nocciole
4 Std. 35 Min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Cocottine di uova con fave e piselli (per 2 persone)
50 Min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min