Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Salsa Choron
20 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Pollo croccante con salsa di porri
30 Min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9u. 15min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 Std.
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Tempura di verdure
25 Min