Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35min
Feuilleté au chou rouge
1h 25 min
Salade de poivrons
20 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Sauce automnale
10 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Panna cotta à la compote d’ananas
Pas d’évaluation
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Bruns de Bâle
8h 40min