Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 Min
Velouté orange-courge
35 Min
Salade de légumes en verrine
20 Min
Soupe au potiron
35 Min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Rösti bernois
40 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Soupe de légumes
25 Min