Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
TM6 TM5 TM31

Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
  • 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
  • 80 g de vinagre balsámico
  • 250 g de vino tinto
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 70 g de cebolla roja en trozos

Voeding
per 1 ración
Calorieën
3012 kJ / 719 kcal
Eiwitten
45.3 g
Koolhydraten
4.3 g
Vetten
55.2 g
Vezels
0.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten