Compatibele versies
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3012 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de maracuyá
4h 40min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2h 30min
Costillas de cerdo agridulces
45min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1 Std. 10 Min
Cordero con costra de hierbas y verduras asadas
5h
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Dip de kéfir a las hierbas
4h 5min
Pollo asado relleno, hojaldres de arándanos y puré trufado
2h
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Costillas con miel y mostaza en papillote
1h
Costillas con salsa de miel y bourbon
2h 30min