Compatibele versies
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Atún crujiente
- 70 g de maicena
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado
- 1 cucharadita de sal
- 4 trozos de atún fresco (de 12x2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruelas pasas sin hueso
- 300 g de vino dulce (Moscatel)
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 cucharadas de aceite (para sellar el atún)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 585.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares al whisky
45 min
Ceviche de corvina
2h 40min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Langostinos al estragón con mantequilla de lima
15 Min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Pulpo frito con papas arrugadas y mojo verde
1h
Tartar thai de salmón
45 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 godz. 20 min