Apparaten en accessoires
Cinco especias chinas
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
50 g
Ingrediënten
-
2 cucharaditas de pimienta de Sichuán
-
3 anises estrellados
-
2 cucharaditas de semillas de hinojo
-
2 palos de canela
-
6 clavos enteros
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
235.8 kJ /
56.4 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
6.6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oriente
101 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20min
Vindaloo de cordero - India
1u. 40min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Arroz kashmiri - India
30min
Tabulé - Líbano
2u. 15min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Naan indio
1u. 40min
Pato Pekín - China
1u. 30min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Pollo con verduras estilo cantonés
35min
Pollo korma (India)
50min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25min