Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, blaue, gleich gross
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (Lyoner) (ca. 200 g)
- 200 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 min
Rhabarber-Glace
36 godz. 25 min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
10 Min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Quinoa-Guetzli
Keine Bewertungen