Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
of balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 938.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Circassian Chicken
2 Std.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Lamb and Green Bean Casserole
1sa 10 dk
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Cashew Chicken
45min