Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
of balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 938.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Kimchi
51 Std.
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Pork with Black Bean Sauce
30min
Vegetable and Almond Soup
45min