Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 杜仲 ,剝小片
- 400 克 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
- 20 克 薑 ,切片
- 1000 克 水
- 6 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1355.2 kJ / 323.9 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 3340.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 252.2 mg