Apparaten en accessoires
杜仲排骨湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
2 人份
Ingrediënten
-
杜仲 剝小片15 克
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水400 克
-
薑 切片20 克
-
水1000 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾6 顆
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
252.2 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
1355.2 kJ /
323.9 kcal
Vetten
24.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
3340.5 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan