Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Rettich, frisch (ca. 700 g), in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- 30 g Öl
- 10 - 15 g Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 589 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Radieschendressing
10min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Rheinischer Wurstsalat
1 Std. 15 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Bunter Rettichsalat
1h 10 min
Fenchelsalat
3h 35 min
Radieschensalat
10min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Weißwurstsalat
30min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min