Polentaecken mit Rhabarberkompott

Polentaecken mit Rhabarberkompott

3.9 62 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 40min
6 Portionen

Ingrediënten

Rhabarberkompott
  • Wasser
    250 g
  • Maisstärke
    15 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    15 g
  • Zucker
    90 g
  • Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)
    800 g
Polentaecken
  • Butter und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Milch
    300 g
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Polenta (Maisgrieß)
    160 g
  • Zimt-Zucker-Mischung

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 1176 kJ / 281 kcal
Vetten 8 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...