Apparaten en accessoires
Petersilien-Rahm-Suppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten halbiert2
-
Kartoffeln in Stücken350 g
-
Butter10 g
-
Gemüsebrühe500 g
-
Milch350 g
-
Sahne100 g
-
Petersilie abgezupft35 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer5 Prisen
-
Muskat1 Prise
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Öl20 g
-
Champignons klein, halbiert250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1203 kJ /
287 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min
Champignoncremesuppe
20min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35min
Kohlrabisuppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Spinatsuppe mit Wildreis
45min
Paprikasuppe bicolor
1u.
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Pastinaken-Cremesuppe
45min