Gemüsecremesuppe
TM6

Gemüsecremesuppe

4.3 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 - 30 g Olivenöl
  • 170 - 200 g gemischtes Gemüse zum Anbraten (z.B. Zwiebeln, Schalotten, Porree), in Stücken (2 cm)
  • 700 - 800 g gemischtes Gemüse für die Suppe (z.B. Zucchini, Möhren, Kürbis, Süßkartoffel, Sellerie, Pastinaken, Erbsen), in Stücken
  • 750 - 850 g Wasser
  • 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)
  • 1 TL Salz

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
465 kJ / 111 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
5 g
Vezels
3.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten