Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- de l'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture Margherita
- de l'huile d'olive, pour la plaque
- 200 g de mozzarella, en morceaux
- 250 g de tomates en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel, selon vos goûts
- de l'huile d'olive extra vierge
- 10 - 12 feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24u. 5min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Pain pitta
2h
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Geen beoordelingen
Gâteau marbré
2h 10min
Baguette
3h 45 min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Mayonnaise
5min
Pesto au basilic
10min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Brownies
50 min