Porree-Kartoffel-Auflauf
TM6 TM5

Porree-Kartoffel-Auflauf

4.2 (340 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Gouda, in Stücken
  • 100 g Schinken, gekocht, in Stücken
  • 800 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 600 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
  • 800 g Porree, in Stücken (15 cm)
  • 50 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
  • 50 g Mehl
  • 20 g Senf
  • 2 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1650 kJ / 395 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
36 g
Vetten
19 g
Vezels
8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten