Rosenkohl-Auflauf

Rosenkohl-Auflauf

3.3 392 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Bergkäse in Stücken
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Rosenkohl
    600 g
  • Milch
    200 g
  • Eier (Kl. M)
    4
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • rote Zwiebeln in Spalten (1 cm)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 40 g
Calorieën 2100 kJ / 502 kcal
Vetten 25 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...