鳳梨炒黑木耳

鳳梨炒黑木耳

4.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約3公分)
    200 克
  • 鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)
    70 克
  • 白醋
    5 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 185.5 mg
Eiwitten 1.2 g
Calorieën 429.2 kJ / 102.6 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 7.9 g
Verzadigd vet 4184.5 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...