Apparaten en accessoires
鳳梨炒黑木耳
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約3公分)200 克
-
鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)70 克
-
白醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
185.5 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
429.2 kJ /
102.6 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
4184.5 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan