Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水
- 10 克 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 450 克 鱸魚 ,去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 929.2 kJ / 222.1 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 66.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 344.3 mg