通草鱸魚湯

通草鱸魚湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
    10 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 鱸魚 去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
    450 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 344.3 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 929.2 kJ / 222.1 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 66.9 g
Koolhydraten 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...