Apparaten en accessoires
通草鱸魚湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
2 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
通草 (約1把量),洗淨,瀝乾10 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鱸魚 去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)450 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
344.3 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
929.2 kJ /
222.1 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
66.9 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan