Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
of 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12.85 g
- Koolhydraten
- 9.81 g
- Vetten
- 25.82 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César
20 min
Mantequilla Café de París
10 min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Salsa holandesa
15 min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30 min
Tinga de pollo
40min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 godz. 30 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 godz. 15 min
Saltimbocca a la romana
30 min
Huevos nube
20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Huevos benedictinos
1h