Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo pequeño
- 10 g de chalota
- 2 - 3 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 - 2 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 10 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 g de estragón fresco
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de mejorana fresca (solo las hojas)
- 10 g de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de brandy
- 1 cucharadita de vino blanco
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 2 yemas de huevo
- 250 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 8694 kJ / 2080 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 224.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Ensalada César
15min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 min
Trufas picantes de chocolate (Chocolat)
1h 20 min
Aceite de albahaca
20 Min
Salsa holandesa
15min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10 min
Ensalada César
10 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Huevos Benedict
30min
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Steak tartare
30min