Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso provolone ahumado, en trozos
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de speck tirolés cortado en lonchas finas
of 100 g de beicon curado en lonchas - 350 g de arroz arborio (de 15 min de cocción)
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de carne hirviendo
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 17.19 g
- Koolhydraten
- 45.12 g
- Vetten
- 21.57 g
- Vezels
- 1.26 g
Alternatieve recepten
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 Std.
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto con parmesano
30min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto al limón
25min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30min