Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hähnchen
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Hähnchenflügel
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g hellbrauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Honig
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- Öl zum Frittieren
- 1 EL Sesam zum Bestreuen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3427 kJ / 818 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jiaozi
1h 30min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1h
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min