Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hähnchen
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Hähnchenflügel
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g hellbrauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Honig
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- Öl zum Frittieren
- 1 EL Sesam zum Bestreuen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3427 kJ / 818 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Butter Chicken
50 min
Jiaozi
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2u. 50min