Apparaten en accessoires
Pretzels
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
10 portions
Ingrediënten
-
400 g de lait
-
40 g de levure boulangère fraîche
-
600 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
2 c. à café de sel
-
600 g d'eau
-
4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
-
5 c. à café de fleur de sel5 c. à café de gros sel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
967 kJ /
231 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pains et pâtisseries
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Biscuits aux épices
13u. 15min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3u. 40min
Manneles
1u. 30min
Pain ciabatta
3u. 45min
Brioche tressée à la cannelle
3u.
Brioche parisienne
24u.
Kougelhopf
2u. 55min
Vanille Kipferl
35min
Baguette tradition et baguette épi
5u. 15min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1u. 55min
La brioche familiale
4u.
Bretzel
1u. 10min