Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le moule
- 200 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 70 g de farine de seigle
- 125 g de yaourt nature
- 1 - 1 ½ c. à café bombée de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 736 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet
5 Std.
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux céréales
3h 30min
Pain de seigle
2h 40min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pains au maïs
3h 20min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h