Apparaten en accessoires
Caramel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g brown sugarwhite sugar250 g
-
cream, min. 30% fat200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1 g
Calorieën
2136 kJ /
510 kcal
Vetten
28 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Umami Paste
5 Min
Choux pastry
2 Std.
Salted caramel ice cream
14 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Quick puff pastry
2 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Chocolate Covered Cookie Stix
2 Std. 10 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min