Apparaten en accessoires
Caramel sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g brown sugarwhite sugar250 g
-
cream, min. 30% fat200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1 g
Calorieën
2136 kJ /
510 kcal
Vetten
28 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béchamel sauce
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Salted caramel ice cream
14u.
Crème Caramel
3u. 50min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2u. 55min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Croquembouche
3u. 30min
Choux pastry
2u.
Caramel Sauce
1u. 30min
Chocolate hazelnut spread
45min
Crème caramel (flan)
5u. 30min
Vanilla ice cream
12u.