Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g pork meat piece, sinew free, boneless, cut in cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinch ground pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut in pieces
-
20 - 30
g jalapeño chilli, canned
of 1 - 2 fresh chillies, deseeded, cut in slices - 120 g red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 120 g green pepper, cut in pieces (2 cm)
- 250 g whole black beans, canned, drained
- 30 g tomato purée (concentrated)
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 2 avocados
- 6 corn tortillas
- 4 tbsp fresh coriander leaves
- 100 g sour cream
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Rustic bread
2 godz.
Apple strudel
1h 45min
Baguette
3h 45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Whipped cream
10min
Spring greens
10min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Pico De Gallo
15min