Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g pork meat piece, sinew free, boneless, cut in cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinch ground pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut in pieces
-
20 - 30
g jalapeño chilli, canned
of 1 - 2 fresh chillies, deseeded, cut in slices - 120 g red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 120 g green pepper, cut in pieces (2 cm)
- 250 g whole black beans, canned, drained
- 30 g tomato purée (concentrated)
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 2 avocados
- 6 corn tortillas
- 4 tbsp fresh coriander leaves
- 100 g sour cream
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Steamed Potato Tortilla (TM6)
45min
Pisco Sour
10min
Steamed eggs sunny side up
15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken Mole Verde
Brak ocen
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min