Rindfleisch-Pie mit Bier

Rindfleisch-Pie mit Bier

3.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Rindfleisch-Füllung
  • Olivenöl
    40 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Speisestärke
    15 g
  • Wasser
    250 g
  • Porree in Ringen
    150 g
  • Bier dunkle
    330 g
  • frischer Thymian abgezupft
    1 TL
  • Worcestershire Sauce
    1 EL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
  • Mehl
    150 g
  • Butter kalt, in Stücken
    65 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Eigelb verquirlt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 39 g
Calorieën 2711 kJ / 647 kcal
Vetten 35 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...