Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Zucker
- 2 Bio-Zitronen
- 2 Prisen Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 330 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
-
250
g Ricotta
of 250 g Frischkäse - 50 g Pinienkerne
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Empanadas mit Thunfisch
2h
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Torta della nonna
2u. 10min
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Marillen Curd-Tartelettes
1h 30min
Joghurt-Beeren-Gugls mit Frischkäse-Topping
1h 30min
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 Std. 40 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min