Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Rosinen
-
4
EL Rum
of 4 EL Orangensaft, frisch gepresst - 1 Bio-Orange
- 150 g Zucker, fein
- 200 g Milch
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 75 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 525 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Eidotter (Größe M)
- 150 g Manner Orangen Herzen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 14.7 g
- Natrium
- 38 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50 min
Zuckerreinkerl
2 Std. 50 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2 godz. 30 min
Rhabarberkuchen
50min
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min