Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Gurkentopping
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 150 g Essiggurken, halbiert
- ¼ TL Zucker
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 10 g Weissweinessig
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 100 g Ketchup
- 20 g Tomatenpurée
- 20 g Senf
- 30 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 300 g Frankfurter Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Trutenburger Berliner Art
1 Std. 25 Min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1hod. 50min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Zupfbrot Margherita
3u.
Käse-Speck-Tortilla
50 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min
Hot Dog Muffin Style
2h
Thermomix® Creme für Party
25min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min