Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Gurkentopping
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 150 g Essiggurken, halbiert
- ¼ TL Zucker
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 10 g Weissweinessig
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 100 g Ketchup
- 20 g Tomatenpurée
- 20 g Senf
- 30 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 300 g Frankfurter Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35 min
Hörnlisalat
35 min
Fotzelschnitten
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Käse - Gipfeli
40 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Chili con Cervelat
1h
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Älpler-Gratin
50 min
Chügelipastetli
30 min
Schinkengipfeli
35 min