Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puten-Marinade
- 1 TL Tomatenpurée
- 2 EL Olivenöl
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 300 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
Salat und Fertigstellung
- ¼ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 30 g), in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 100 g Champignons, frisch, geviertelt
- 1 gelbe Peperoni (ca. 150 g), in Streifen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 2 Eier (optioneel)
- 150 g Jungsalat, gemischt
- 100 g Feta, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Aceto balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Speck
40 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 min
Spaghetti Carbonara
35min
Fitness-Salat
10min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 min
Peperoni-Salat
20 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Griechischer Salat
25min