Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Lasagne
2h
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen