Pasta ricotta e pomodorini
TM5 TM6

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodoro ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1807 kJ / 432 kcal
Eiwitten
15.9 g
Koolhydraten
63.4 g
Vetten
14.5 g
Vezels
4.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten