Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodoro ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.9 g
Calorieën 1807 kJ / 432 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 4.9 g
Koolhydraten 63.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...