Ragù di carne alla bolognese

Ragù di carne alla bolognese

4.5 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 120 g di pancetta a cubetti
    120 g di prosciutto crudo, a cubetti
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 80 - 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 150 - 180 g di cipolla a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di burro
  • 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
  • 70 g di vino bianco, secco
    70 g di vino rosso
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 70 g di acqua calda
  • 1 foglia di alloro secca
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di latte (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.17 g
Calorieën 1034 kJ / 247 kcal
Vetten 16.28 g
Vezels 1.42 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...