Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 400 g di zucca Red Kuri, pelata, privata dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di mascarpone
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Purè di patate nature
55 min
Pesto di basilico
10min
Besciamella
15 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Dado vegetale
50 min
Crocchette di patate a faccina
2u. 5min
Risotto alla milanese
30 min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15 Min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min