Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 400 g di zucca Red Kuri, pelata, privata dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di mascarpone
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2384 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Purea di patate
45 min
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Geen beoordelingen
Impasto per pizza
1hod.
Besciamella
15 min
Fagiolini al curry con riso
Geen beoordelingen
Besciamella
15 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Risotto zucca e pancetta
25min
Torta di mele
1hod. 30min
Purè di patate nature
55 Min