Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
of 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco, le foglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca
35min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45min
Purea di patate
45min
Torta di mele
1h
Risotto alla milanese
30min
Impasto per pizza
1h
Zuppa di zucca
35min
Besciamella
15min
Purè di patate
50 Min
Plumcake all'arancia
1h
Risotto ai funghi porcini con brie
35min