Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
of 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco, le foglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 min
Purea di patate
45 min
Pesto di basilico
10min
Pentolata di riso e zucca
50 min
Purè di patate
45 min
Risotto alla zucca
35 Min
Risotto alla milanese
30 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Impasto per pizza
1 godz.