Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
of 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco, le foglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min.
Risotto salame e piselli
30 min.
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Cipolle caramellate (200 g)
40 min.
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Purè di patate
50 Min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1óra 30p
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min.
Pesto di basilico
10min
Risotto alla zucca
35 min.