Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2x2 cm), preferibilmente fesa di spalla
- farina q.b.
- 140 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 300 g di brodo di carne
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (3x3 cm)
- 300 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2562.4 kJ / 612.4 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Seppie con i piselli
35 min
Polpette al sugo
45 min
Spezzatino di manzo
1u. 50min
Parmigiana di melanzane
2h
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Risotto al ragù
45 min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min