Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglia di basilico fresco
- 150 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 190 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55 Min
Salsa al pomodoro
40 min
Besciamella
15min
Pesto di rucola e peperoncino
5 min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Risotto alla zucca
35 Min
Impasto per pizza
1j
Besciamella
15min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Purea di patate
45 Min