Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno (30 g circa)
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco, secco
- 720 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7249 kJ / 1733 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 250 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Purea di patate
45 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Cotechino e lenticchie
1h
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 min
Polenta
1h
Vellutata di verdure
40min
Passato di verdure
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min