Risotto al parmigiano

Risotto al parmigiano

4.6 91 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 scalogno (30 g circa)
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco, secco
  • 720 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo, di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 37 g
Calorieën 7249 kJ / 1733 kcal
Vetten 58 g
Vezels 7.2 g
Koolhydraten 250 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...