Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- ¾ c. à café de sel, selon les goûts
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, coupée en morceaux (2 cm)
- ¼ c. à café de poivre, moulu, selon les goûts
- 300 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- 300 g de champignons de Paris, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pomme de terre
50 min
Poulet basquaise
50 min
Velouté de légumes
45 min
Compote de pommes
20 min
Purée de courgette
15 Min
Mousse au chocolat
3h 20min
Ratatouille
40 min
Pâte à crêpe
1h 15min
Gratin de chou-fleur
55 min
Compote de pommes
20 min
Blanquette de veau aux bolets
1 godz. 30 min
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min