Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 150 g de poireaux, coupés en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carottes, pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 260 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 30 g de beurre
- 500 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 50 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g de lait
- 100 g de crème entière
- 100 g de pousses d'épinard frais
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40 Min
Émincé à la zurichoise
50 phút
French dressing raffiné
15 min
Gratin de hachis et cornettes
1sa 10 dk
Soupe d'orge des Grisons
55 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 phút
Risotto alla milanese
30 dk
Stroganoff
45 phút
Minestrone
45 phút
One pot penne-poireaux
30 dk
Soupe bâloise à la farine
1sa 10 dk
Risotto alle cinque P
30 dk