
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gruyère coupé en morceaux (3 cm)
- 150 g de poireaux coupés en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 100 g de carottes pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 260 g de pommes de terre à chair ferme pelées, coupées en morceaux (3 cm)
- 30 g de beurre
- 500 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 50 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g de lait
- 100 g de crème entière
- 100 g de pousses d'épinard frais
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kcal / 2009 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g