Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 345 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Ketchup di zucca
Geen beoordelingen
Condimento all'arancia e curry
Geen beoordelingen
Shake allo yogurt e mango
10 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Knöpfli
50 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min