Papet vaudois

Papet vaudois

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 700 g di patate, a pasta gialla densa geschält, in Stücken (2 cm)
  • 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
  • 1 salsiccia vodese
  • 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
  • 80 g di cipolle halbiert
  • 15 g di burro
  • 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
  • 150 g di panna intera, fredda
  • 100 g di vino bianco, secco
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 151 g
Calorieën 18579 kJ / 4486 kcal
Vetten 345 g
Koolhydraten 158 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...