Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
- 350 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 350 g di farina di farro bianca
- 250 g di farina per pane
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di acqua
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 50 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a metà
- 50 g di olive nere, denocciolate, tagliate a metà
- 70 g di cipolle rosse, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3024 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Crema Thermomix®
45 min
French Dressing
15 min
Muffin al cioccolato
45 min
Shake allo yogurt e mango
10 min
Fastenwähe di Basilea
2hod.
Insalata di carote con cracker al sesamo
1hod.
Zuppa di zucca
35 min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Crostata di mele
1h 15min
Flammkuchen vodese
1hod. 30min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min