Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
- 350 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 350 g di farina di farro bianca
- 250 g di farina per pane
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di acqua
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 50 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a metà
- 50 g di olive nere, denocciolate, tagliate a metà
- 70 g di cipolle rosse, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3024 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 Min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Insalata di verdure al bicchiere
20 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Torta di Pasqua
1h 45min
Knöpfli
50 min
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Pudding alle fragole
Geen beoordelingen
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.