Focaccia alle olive

Focaccia alle olive

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
  • 350 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 350 g di farina di farro bianca
  • 250 g di farina per pane
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
  • 1 cucchiaio di acqua
  • ½ cucchiaino di fior di sale
  • 50 g di olive verdi, denocciolate tagliate a metà
  • 50 g di olive nere, denocciolate tagliate a metà
  • 70 g di cipolle rosse a rondelle sottili

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18 g
Calorieën 3024 kJ / 724 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 100 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...