Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di cipolle, halbiert
- 300 g di funghi champignon, halbiert
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena), nach Geschmack
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce, nach Belieben
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3278 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al Toblerone®
3h 10 min
Lasagne
2 Std.
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Tartufi al cioccolato
Geen beoordelingen
Tarte flambé con pancetta
40min
Gratin dauphinois
50 Min
Mojito
10 Min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Baci di dama al cioccolato
1 Std.
Pasta con ajvar e porro
30min