Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Dressing
15 Min
Polenta ticinese
45 min
Dal di lenticchie
35 Min
Brezel
1h 50min
Vichyssoise
6h
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Pollo alla stroganoff
50 min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Panpepato lucernese
55 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 Min