Apparaten en accessoires
Baguette
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 45min
3 pezzi
Ingrediënten
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio vegetale per ungere q.b.
-
500 g farina per pane + q.b. per infarinare
-
1 ½ cucchiaini rasi di sale
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
19 g
Calorieën
2531 kJ /
604 kcal
Vetten
4 g
Vezels
6.2 g
Koolhydraten
122 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
4u.
Condimento balsamico
10min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Birchermüesli
1u. 10min
Torta di Zugo al kirsch
4u.
Mini maddalene al cioccolato
Geen beoordelingen
Baguette
1u. 45min
Pane veloce
1u. 15min
Treccia della domenica in due varianti
2u. 10min
Pane ticinese
1u. 50min