Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito secco (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15 min
Treccia bernese
1h 45min
Pane ticinese
1h 50 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Lasagne
2h
Focaccia alle olive
2h 20min
Pan Brioche
8h
Sfogliata del Canton Uri
Geen beoordelingen
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Rösti alla bernese
40min