Apparaten en accessoires
青蒜魩仔魚豬肉水餃
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
30 個
Ingrediënten
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 依魩仔魚鹹度調整¼ - ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
純芝麻油20 克
-
青蒜 切蒜花100 克
-
魩仔魚 洗淨備用120 克
-
水餃皮30 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
236.3 kJ /
56.5 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan